Afişări de pagină

Sistem


luni, 3 iulie 2017

MINCIUNI DESPRE CANCER CU CARE VI S-A SPĂLAT CREIERUL

Vi s-au spus tot felul de minciuni despre cancer de către profitorii de pe urma acestei boli: instituții, medici, centre oncologice și fabricanți de substanțe chimioterapice care prosperă pe seama dumneavoastră. Pentru ca profiturile lor să curgă în continuare, aceștia trebuie să vă țină departe de adevăr, anume de ce apare cancerul, cum poate fi prevenit și cum poate fi dat înapoi. Dacă dumneavoastră sau cineva apropiat ați fost diagnosticat ori suspectat de cancer, este crucial să aflați în ce fel vă minte industria cancerului. Rețineți: unii medici, precum oncologul criminal Farid Fata din Detroit, pun chiar diagnostice false, pentru a face bani din tratarea pacienților cu substanțe chimice mortale, cunoscute sub numele de „chimioterapie”. Dr. Fata, acuzat de cea mai mare fraudă medicală din istoria Statelor Unite, este acum un infractor condamnat pentru înșelarea a 553 de pacienți, pe care i-a supus la chimioterapii care nu le erau necesare. Cea mai apropiată dată a eliberării sale din închisoare este 19 octombrie 2052, când va avea 87 de ani.
Însă există mulți alți criminali care activează în interiorul industriei cancerului: medici oncologi, chirurgi specializați în chirurgia cancerului, specialiști în cancerul de sân și artiști ai mamografiei. Scopul acestora este să vă sperie cu un diagnostic fals pozitiv, pentru ca apoi să vă convingă să vă supuneți unor procedee chirurgicale, chimioterapii sau radioterapii de care nu aveți nevoie. Pentru a evita aceste pericole și chiar a vă salva viața, rețineți aceste top 20 cele mai mari minciuni cu care ați fost spălați pe creier. După ce le veți citi, va fi mai puțin probabil să deveniți o victimă a industriei cancerului.
Continuarea articolului:
http://frumoasaverde.blogspot.ro/2017/05/20-de-minciuni-despre-cancer-cu-care-vi.html 
 
In SUA exista o rezolvare viabila a costurilor tratamentelor medicale: vanzarea asigurarii medicale.
De ce nu s-ar putea si la noi? Cu banii obtinuti se pot acoperi tratamente care nu se deconteaza de catre CNAS.

Viatical Settlement: A Little Known Way to Finance Your Alternative Cancer Treatment

Si o stire neplacuta, plina de invataminte: http://adevarul.ro/entertainment/celebritati/olivia-newton-john-fost-diagnosticata-cancer-san-doua-oara-1_592e78a85ab6550cb8a13693/index.html

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Citeste mai mult: adev.ro/oqt5ax
Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Citeste mai mult: adev.ro/oqt5ax
Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Citeste mai mult: adev.ro/oqt5ax


Citeste mai mult: adev.ro/oqt5ax
Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară

Citeste mai mult: adev.ro/oqt5ax
Veste tristă pentru celebra actriţă: după 25 de ani, cancerul a recidivat. Un reprezentant al vedetei a confirmat faptul că aceasta a aflat recent că durerea de spate pe care o simţea în ultima perioadă este de fapt un simptom al cancerului mamar.
Potrivit reprezentantului său, Olivia Newton-John va fi supusă unor şedinţe de radioterapie, pe lângă tratamentele naturiste pe care le urmează deja. Diagnosticul a obligat-o  să-și anuleze turneul programat în SUA și Canada.

Comentariu: Asa a procedat si prima oara. Tratamente clasice si naturiste. Si-a anuntat victoria asupra cancerului. A fondat si finantat un institut de cercetari in domeniu. Si a mers mai departe. Dar de fapt nu s-a vindecat, ci doar insanatosit. Nu a rezolvat cauza profunda, a bagat-o doar sub covor. Iar cauza si-a produs din nou efectul. Pentru ca nu invatam despre actiunea gandurilor, vorbelor si faptelor noastre, si respectiv despre reactiunile pe care le suferim in retur. "Fa altora ce vrei sa ti se faca si tie" sau "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.". Daca am invata din greselile noastre si experientele altora, nu ar mai exista conflicte si suferinte.

Planta sacra. Secretele vindecarii explicate - Webinar 2 din 7: Invata din legile in vigoare: Nu-ti risca libertatea (fiind vorba de canabis).