Afişări de pagină

Sistem


marți, 27 decembrie 2016

Carte digitala disponibila despre vindecarea cancerului si regenerarea fiintei


Cartea poate fi solicitata in format .pdf de la adresa: cotirlan@upcmail.ro. Are 92 pagini si la cerere se livreaza si inregistrata pe CD.


ISBN 978-973-0-26286-5
Cuprinsul: 
"Vindecarea cancerului si regenerarea fiintei. Imaginea de ansamblu"

Introducere

1. Raportul Flexner, un raport mincinos, si frauda lui Pasteur
2. Lantul cauzal. Schema de vindecare de la simplu la complex
3. Optiunea fundamentală a Sufletului si abordarea holistică a vindecării. Gratia Divina
4. Vindecarea sau eliberarea psiho-emotională. Categorii fundamentale in Ayurveda-Stiinta Vietii
5. Armonizarea energetică prin medicina vibratională. Ridicarea potentialului electric al celulelor. Frecventele descoperite de Raymond Royal Rife. Undele scalare
6. Detoxifierea si revigorarea fizică. Antioxidantii. Ciclul Krebs, lantul transportor de electroni si casexia. Sulfatul de hidrazina si 3-BP. Rezolvarea inflamatiilor cronice. Detoxifierea ficatului. GcMAF si enzimele. Suplimente excelente. Puterea sucului de sfecla rosie
7. Citostaticele naturale: spanzul, vascul, Artemisinin, Mumio, Cannabidiol, Amigdalina, Mycelcaps. Alcalinizarea. Superhidratarea si oxigenarea. Mişcarea limfei pentru eliminarea toxinelor
8. Remisia spontană. Cazuri de remisie totală si factori cheie care favorizează această remisie
9. Umorul
10. Contributii ale unor oameni extraordinari in vindecarea cancerului si persecutarea lor
11. Cele mai noi abordări stiintifice actuale in vindecarea cancerului

12. Concluzii si solutia finala pentru vindecarea cancerului si regenerarea fiintei. 

Corelatia dintre politica de vaccinare cu forta si problema cancerului

 

Anexa 1:
1. Tehnologiile plasmatice Keshe
2. Acord de asigurare intre pacient si furnizorii de vaccinuri, de terapii cu citostatice, radioterapii, chirurgie oncologica 
3. Enciclopedia descoperirilor medicale si tratamentelor interzise de la Medical Research Associates
Resurse bibliografice

Anexa 2: Acord de asigurare intre pacient si furnizorii de vaccinuri, de terapii cu citostatice, radioterapii, chirurgie oncologica 

Pentru Noua-Medicina-Germana accesati aici o prezentare . 

Nota:

Cărtile in format digital, care pot fi citite pe calculator sau pe alte dispozitive precum smartphone-urile (iPhone si altele), notebook-urile, tabletele (iPad) si alte dispozitive electronice compatibile, permit utilizarea intregului potential informativ cu o conexiune bună la internet. Textul include trimiteri (link-uri) catre site-uri cu articole de referinta, resurse originare, date suplimentare, documente detaliate si filme originale.

 

Subtitlul "Imaginea de ansamblu" arata ca se adreseaza pacientilor si medicilor care vor sa afle fara frica cauzele imbolnavirii, celor care cauta sa vindece intregul organism cu adevarat si sa evolueze dincolo de stadiul de consumator de pastile si produse (chiar naturiste). Se adreseaza atat celor pasionati de cunoastere, care opteaza fara frica pentru o alternativa la oferta sistemului, cat si celor trimisi sa moara acasa de catre sistemul oficial. 
E o carte care arata ca diagnosticul de cancer nu este o condamnare la moarte, ci un ajutor pentru a redescoperiti bucuria de a trai.
 
"6. Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.
7. Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
8. Că oricine cere ia, cel care caută află şi celui ce bate i se va deschide.
9. Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră?
10. Sau de-i va cere peşte, oare el îi va da şarpe?
11. Deci, dacă voi, răi fiind, ştiţi să daţi daruri bune fiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru Cel din ceruri va da cele bune celor care cer de la El?
12. Ci toate câte voiţi să vă facă vouă oamenii, asemenea şi voi faceţi lor, că aceasta este Legea şi proorocii.


13.Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
14. Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află."
Matei, cap.7
 
Extras din concluzii:


Dupa cum scria Andreas Moritz: "Pacienții cu cancer de obicei suferă de lipsă de respect de sine sau de frica...Cancerul poate fi, de fapt, o modalitate de a dezvălui sursa unui astfel de conflict interior. Mai mult, cancerul il poate ajuta să se împace cu un astfel de conflict, și chiar il poate vindeca total."
Cancerul, boala fizica, nu se poate manifesta decât dacă există un curent subteran puternic de neliniște emoțională și de frustrare adanc ingropată. Pentru a trata cancerul cu succes se impune ca pacientul să redevină un intreg la toate nivelurile trupului, mintii si spiritului. Odată ce cauzele cancerului au fost identificate în mod corespunzător, va deveni evident ce trebuie făcut pentru a se atinge recuperarea completă... Nu există nici o formă de cancer căreia sa nu-i fi supraviețuit cineva, indiferent cât de avansat a fost stadiul. În cazul în care chiar și o persoană a reușit să se vindece de cancerul său, trebuie să existe un mecanism pentru această vindecare, la fel cum există un mecanism pentru crearea cancerului. Modul în care vedeti cancerul și pașii care urmează diagnosticului sunt printre cei mai puternici factori determinanți ai bunăstării voastre viitoare sau ai lipsei ei.
Cancerul nu este o boală, ci este mecanismul final și cel mai disperat de supraviețuire, pe care organismul il are la dispoziție (http://thepathogenesisofcancer.com/, 1 octombrie 2011) impotriva stresului oxidativ. Este doar un control al corpului, atunci când toate celelalte măsuri de autoconservare au eșuat. Pentru a vindeca cu adevărat cancerul și ceea ce el reprezintă în viața unei persoane, trebuie să înțelegem motivul pentru care organismul permite unor celulele ale sale să crească intr-un mod anormal, pentru că este în interesul său să o facă și nu reprezintă o indicație că este pe cale să se autodistrugă. Cancerul este o încercare de aparare a organismului pentru organism. Se sugerează că un control eficient al cancerului ar consta într-o terapie de schimbare a metabolismului glicolitic în celulele normale, mai degraba decat o terapia focalizata exclusiv pe tumori. Blocarea acestei încercări de vindecare poate distruge organismul. Sprijinirea organismului în eforturile sale de vindecare vă poate salva viata."

Voi insera aici un citat de la http://www.imunoinstant.ro/psoriazis/: "Este foarte bine ca administrarea produselor recomandate de specialiștii de la Romvac folosind imunoglobuline și proteine moderne, să fie asociată cu un tratament psihiatric. Acest tratament trebuie să schimbe radical modul de a gândi al bolnavilor de psoriasis, care de ani de zile stau sub osânda suferinței provocate de o boala incurabilă. Trebuie să existe o preocupare permanentă pentru încurajarea pacientului și creșterea încrederii în sine în lupta cu boala. Acesta trebuie să știe că are o șansă de care trebuie să profite cu încredere! Alături de el trebuie să fie familia, societatea și medicul curant."

Despre spanz si virtutile lui anticancerigene 

Experienta vindecarii 

De la publicarea povestii dvs., numerosi bolnavi si terapeuti naturisti, ba chiar si medici, au apelat la cura cu spanz. Din cazurile pe care le cunoasteti, care au fost cele mai receptive boli la acest tratament?

Nodulii mamari, infectiile interne, chisturile ovariene, sinuzitele, artritele, adenoamele de prostata, leucemiile, sindromul Hodgkin si toate tumorile neoperate raspund foarte bine la acest tratament. In cazul tumorilor, spanzul da randament de 100% acolo unde nu s-a ajuns la interventia chirurgicala. La bolnavii operati, rezultatul depinde de vechimea bolii si de stadiul in care se afla pacientul. Aici, procentul de vindecare este de 55-60%. Din pacate, la mine ajung, de regula, cei carora nu li se mai da nici o sansa: bolnavi operati, care au facut o multime de iradieri si care iau citostatice de multa vreme. De aceea, accentuez: este bine ca macar preventiv, chiar daca persoana in cauza doreste sa urmeze tratamentul clasic, sa faca mai intai o cura cu spanz.
Cum se foloseste spanzul?
De la spanz se foloseste numai radacina. Cel mai bun este cel de munte. Calitatea preparatului depinde de calitatea radacinii de spanz. Tin foarte mult sa prepar singur aceasta reteta, deoarece eu stiu cum trebuie sa arate radacina, daca este buna sau nu. In al doilea rand, trebuie sa vad persoana bolnava, pentru a-i recomanda exact doza de care are nevoie. Dozajul se face in functie de caracteristicile bolnavului: sex, varsta, greutate, boala, etc.
Cat dureaza un tratament cu spanz?
O cura cu spanz dureaza 20 de zile. Daca organismul nu primeste preparatul, da reactii de respingere: apar pete rosii pe corp, migrene, etc. 
Tratamentul cu spanz are contraindicatii?
Numai in cazul bolnavilor diabetici si cardiaci, fiindca spanzul mareste viteza sangelui. Or, in cazul unui hipertensiv, acesta este clar contraindicat. De asemenea, in timpul tratamentului nu se pot folosi barbiturice, antibiotice si vasodilatatoare. In ce priveste regimul alimentar, bolnavul va trebui sa renunte la cafea, grasimi, bauturi alcoolice si tutun. In rest, este recomandata o alimentatie intaritoare, bogata in vitamine si proteine naturale: fructe si legume proaspete, nuci, alune, seminte...
Sursa: Dumitru Călina in Formula As 

Un alt extras din cartea digitala:


"Richard Moss in cartea sa "Fluturele negru - O invitatie la vitalitate radicala" descrie cazul Laurei, o participanta la o conferinta (workshop) pe care o (il) sustinea:
"Era a doua zi a conferintei. Laura canta de cateva ore un imn din copilarie, repetandu-l la nesfarsit. Dintr-odata, felul in care canta s-a schimbat. Laura se simtea ca si cum ar fi incetat sa mai cante. Ea era cantecul. S-a trezit ridicata in picioare, cu bratele inaltate spre cer si cu capul arcuit pe spate. Mainile nu i se terminau la varful degetelor, ci se prelungeau in aer, in cer.
Aerul si cerul erau vii, iar ea se contopise (n.n. identificase) cu ele. Talpile ei pareau ca or sa dispara in pamant. Pamantul, picioarele, corpul, bratele, cerul, cantecul, cantareata-taote erau o singura fiinta vie. Laura nu se gandea la ceea ce se intampla, ci s-a lasat pur si simplu absorbita. fiinta ei era totuna cu experienta pe care o traia.
A doua zi, cancerul ei la ficat, aflat in faza finala, disparuse. Metastaza intestinala de marimea unui grapefruit, pe care o sustinea cu mana, disparuse. Trei zile mai tarziu, si-a dat seama ca, pentru prima oara in 38 de ani, nu si-a facut injectia zilnica de insulina. In saptamanile urmatoare, toate complicatiile secundare ale diabetului si canceruluide care suferea-insuficienta renala, lichid la plamani, tumori la nivelul nodulilor limfatici, orbirea partiala, absenta oricarei senzatii la nivelul mainilor si al picioarelor, dependenta de analgezice-au disparut.
Chiar si cele cateva degete de la picioare, fracturate recent, s-au vindecat complet in cateva zile. Laura era stralucitoare; din corpul ei se revarsa o prezenta palpabila, aidoma unei flacari delicate, si intreaga perceptie a vietii i se transformase radical.
Radical inseamna "radacina", suport sau fundatie, principiul fundamental, elementar sau de baza. Vitalitatea radicala ne invita si ne provoaca sa mergem la radacina vitalitatii, la locul din care provine insusi sentimentul existentei. Este o stare ce transcende orice conceptie despre noi insine. Laura s-a trezit spontan la ceea ce am puttea numi natura ei fundamentala, o stare in care cancerul si diabetul nu erau realitatea ultima. In cea mai mare parte a vietii, ea se considerase un om bolnav, iar in ultimii ani, o persoana bolnava de cancer, pe moarte.Dintr-odata si-a dat seama ca aceasta perceptie era o fictiune. Toate eforturile insistente si dorinta de a se insanatosi erau rezultatul acelei fictiuni. Femeia pe moarte nu era ea cu adevarat. Femeia care dorea sa traiasca era la fel de ireala.
Pentru putin timp, Laura s-a perceput drept Constiinta pura, iar aceasta intelegere a transformat-o."

"Cartea lui Moss “Fluturele Negru” o aveam in biblioteca de vreo doi ani, dar totusi nu m-am atins de ea pina acum vreo luna – pe masura ce o citeam, am inteles, o data in plus, ca ne alegem cartile sau cartile vin la noi atunci cind este momentul oportun sa se intimple."
 "Astfel – atit schizofrenia, cit si cancerul – sunt de fapt manifestarea aceluiasi lucru “Energia a Tot Ceea Ce Este”, numai ca la extreme, una – pierdut fiind in oceanul vast al constiintei, neintegrind si neputind contine in corp / in aici / in acum; cealalta – blocat, prins in capcana propriului “eu” in care energia se manifesta asa cum poate … o expansiune de alt tip, care ajunge intr-un final sa distruga structura inchisa, de fapt doar ca sa o elibereze …"
"Exercitii de transcendere a sinelui / de conectare la Marea Energie
Elementele sau exercitiile pe care le foloseste Moss in lucrul cu Energia universala se bazeaza pe Energia creata de grup, "trezita" prin Intentie, Consacrare si Iubire Neconditionata, iar modul de lucru vorbeste despre implicare creativa, intensitate & vointa si Iubire. Este vorba despre dans si cintec duse pina la revelatie.
Deci, VIBRATIE care ajunge la coerenta (rezonanta) cardiaca, care strapunge capcana propriului “eu” si permite manifestarea unei stari de constiinta expansionata: Constiinta pura.
Sa revedem dara:
Rugaciunea e fara efort si eficienta, iar raspunsul este perceput corect, atunci cand este atinsa coerenta cardiaca si introdusa intentia in campul coerent: "mintea in inima si inima in minte". http://www.formula-as.ro/2016/1218/terapii-alternative-58/terapii-mentale-coerenta-cardiaca-20787 
si vibratia pura a vocalelor (mai ales vocalele O si A):