Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 3 martie 2018

Virusul pojarului nu exista. Cauza e alta. Atunci, de ce ne vaccineaza Big Pharma?

JANUARY 27, 2017
Biologist Proves Measles Isn't A Virus, Wins Supreme Court Case Against Doctor
iar dupa jumatate de an s-a trezit Ev. Zilei, inghiontit de Big Pharma, sa publice:
 
FAKE NEWS și RUJEOLĂ. Despre ce este SENTINȚA din Germania care circulă pe Internet
Citez conluzia:
Steven Novella,  un neurolog clinician american, profesor asistent la Universitatea de Medicină de la Yale, a scris că nu este ușor de oferit o dovadă simplă, directă, a existenței virusului și nu e ușor să arăți că virușii cauzează simptomele prin care se identifică boala.
„Existența virusurilor este determinată, în cea mai mare parte, prin inferență (deductie). Majoritatea virușilor sunt prea mici pentru a se vedea chiar și la microscop și nu pot fi crescuți atât de ușor, într-un vas, precum bacteriile. Virușii sunt identificați prin izolarea anticorpilor de ei, izolarea proteinelor virale, demonstrându-se activitatea biochimică, acțiunea bolii și luând cu microscopul electronic particule virale. Împreună, aceste dovezi pot fi absolut clare, decisive, dar contestatarul poate continua să susțină că dovada este tot indirectă sau greșită”, a spus el. 
Intrebare:
Daca nu vad virusii nici la un microscop electronic (De fapt e o mare minciuna. Astazi microscoapele electronice vad si atomii prinsi intr-o retea, iar virusii sunt alcatuiti din molecule mult mai mari decat atomii) si sunt identificati indirect, iar dovezile POT fi clare (deci, NU SUNT inca), atunci pe ce baza afirma oficialii ca vaccinurile sunt absolut sigure si eficiente? 
Raspunsul e inclus in aceeasi concluzie:
Le lipseste imaginea de ansamblu, dovezile pot fi clare, decisive (dar NU SUNT inca) si totusi ei promoveaza vaccinurile pe copiii nostri, asa ca si noi putem continua sa sustinem ca dovezile lor sunt gresite.