Afişări de pagină

Sistem


vineri, 23 martie 2018

Protocolul Dimetilsulfoxid (DMSO) si argint coloidal

https://www.cancertutor.com/dmso-cs/
Acest tip de tratament are multe avantaje față de tratamentele care ucid celulele canceroase. Prin reconversia celulelor canceroase în celule normale, tratamentul creează mult mai puține resturi și toxine de la celulele canceroase moarte. Astfel, acest tratament poate funcționa mult, mult mai rapid decât tratamentele normale anticancer. Există și alte avantaje majore la reconversia celulelor canceroase în celule normale.
"Curățarea peste noapte" in cazuri de cancer (OCC) s-a dovedit a fi foarte eficientă. OCC este alcătuita din două tratamente: protocolul DMSO / Argint coloidal (
DMSO prin piele, iar Ag coloidal inghitit) și protocolul DMSO / dioxid de clor. Ambele protocoale sunt superbe in sine.

Alte comentarii complementare pentru protocol de alcalinizare destinat celor in stagiul 4
"DMSO e mai bun lichid. Folosit in crema dupa ce apar iritatii. Solutia de DMSO sa fie cam de 66 %. daca e putin intra greu, daca e prea concentrata da iritatii.
Cs si Rb au o perioada de injumatatire de 45 zile si vor fi in corp inca 3 luni si vor patrula dupa noi focare de cancer. 

(Cs umfla initial tumoarea, astfel ca nu se recomanda in tumori pe creier sau trasee nervoase.)
Celulele canceroase isi dau seama ca au fost pacalite si au inghitit Cs si Rb in loc de potasium (K). Seamana, dar spre deosebire de K, Cs si Rb nu trec glucoza prin membrana. Cancerul vrea numai glucoza drept hrana! Se poate lua pina atingi limita pentru Cs. De acolo nu se mai poate si trebuie o pauza.
Dar aceste elemente Cs si Rb vor fi in corp mult timp si proportional trebuie suplimentat K (vezi recomandarile Dr. Max Gerson in Gerson Therapy). E cerere mare dupa ce Cs intra in celulele. Celulele canceroase realizeaza repede ca sunt pacalite si vor face o absorbtie peste masura de mare de K, dar e prea tirziu. Canalele de intrare sunt blocate si probabil celula este pe moarte in citeva ore de la pH aproape de 9 (deci bazicitate in celula canceroasa, nu in singe sau tesut)!
Foamea este asa de masiva pt K ca totul este folosit si absorbit. Astfel lasa sangele prea sarac in K si asta este de fapt singurul pericol. Cs intra drept K, dar nu aduce nimic. Celula isi da seama ca este pacalita cam la o ora dupa ce inghite Cs si Rb. Atunci se declanseaza absorbtia disperata de K.
Daca trebuie repetata cura, sa se faca cu doze mai mici, pentru ca din cauza ramasitelor de Cs si Rb se ajunge mai repede la limita de Cs decat prima data. Dar K trebuie luat mereu. Macar 8 saptamini de cand se opreste administrarea de Cs si Rb. Se iau 600-800 mg de K pe zi.
Personal recomand a doua cura, chiar daca prima a mers perfect.
A nu se uita mineralele de transfer, mai ales Mg, apoi si Zn, Se, Ca.
Daca poate fi o nereusita, atunci e de la insuficient Ca. Va fi o lupta grea cu corpul, care tinde sa ramina acid si sa extraga Ca din oase. Mincarea sa includa Ca si varza murata pt enzime. 

O mica observatie: se prefera ca solutia de 10 % de Cs sa fie pe cale orala. La 20 minute se da cu DMSO prin piele, cit mai departe de tumora, de preferat la picioare, iar la o ora de la Cs se ia K, solutie de 7,5 %, acelasi volum ca si Cs.
DMSO se intilneste cu Cs in sange si impreuna merg direct in tumora, indiferent unde ar fi

Nu e importanta localizarea tumorei.
Prin piele se administreaza Cs amestecat cu DMSO numai atunci cind exista probleme cu tubul digestiv, daca pacientul nu poate inghiti cine stie de ce sau daca ustura. 

Practic nu este o cura mai buna de alcalinizare rapida.
Dar e destinata numai si numai celor care vor sa se intoarca de la groapa. De asta inainte de cura, trebuie rezolvate problemele de dusmanie, divort, adica lucrat cu partea psihica. Acesti oameni sunt daramati. Daca sunt ajutati un pic, atunci isi revin si vor iar sa traiasca."