Afişări de pagină

Sistem


marți, 6 martie 2018

Din nou despre remedii homeopatice si gemoterapie

https://vindecatorul.wordpress.com/2013/04/26/remedii-homeopatice/

Modul de administrare a medicamentelor homeopatice
Medicamentele homeopatice se prezinta sub forma de granule sau picaturi ambele forme farmaceutice avand aceeasi actiune.
Granulele nu se ating cu mana, se administreaza din capacelul flaconului direct pe limba sau sublingual.
Solutia se dilueaza in putina apa si se bea cu inghitituri mici, care se tin in gura cateva momente apoi se inghit.
Cantitatea de medicament pentru o administrare se specifica de catre medicul homeopat (in general 3 granule sau 10 picaturi).
Medicamentele homeopatice se administreaza pe nemancate sau la distanta de momentul mesei (cu o jumatate de ora inainte sau dupa masa). Nu se bea nu se mananca si nu se fumeaza timp de o jumatate de ora dupa administrare.
Ca precautii in timpul administrarii remediului homeopatic se va evita menta (inclusiv pasta de dinti mentolata), uleiurile volatile deoarece pot inactiva remediul.
Igiena cavitatii bucale in timpul tratamentului cu medicamente homeopatice se va face cu pasta de dinti nementolata. Daca obisnuiti sa folositi o apa de gura va recomandam apa de gura nementolata.
Informatii suplimentare
https://vindecatorul.wordpress.com/2018/03/05/imunitate-sanatate-libertate/ 
Chimenul negru in CANCER în fază incipientă
Ucide celule canceroase agresive Gliobastoma: un extract de timochinonă din nigella lativa ucide celule canceroase glioblastoma.
Ucide celule de leucemie: timochinona induce adaptoza mediată de mitocondrii în leucemia limfoblastică acută in vitro.
Inhibă dezvoltarea cancerului de ficat: Un extract de timochinonă din nigella sativa previne cancerul indus chimic într-o specie de șoarece.
Previne patologiile diabetice: Un extract apos și alcoolic din nigella sativa în doză mică are un efect de scăderea a glicemiei și un efect de ameliorare în ceea ce privește „insulițele” pancreatice, având valoarea ca agent terapeutic în gestionarea diabetului.
Inhibă dezvoltarea cancerului cervical: Un extract de timochinonă din nigella sativa are proprietăți anti-proliferative, apoptotice și anti-invazive în contextul cancerului cervical.
Previne probleme cerebrale induse de plumb: Un extract de timochinonă din nigella sativa ameliorează problemele cerebrale cauzate de plumb în șobolani Sprague Dawley.
Ucide celule canceroase bucale: Un extract de timochinonă din nigella sativa induce adaptoză (moarte programată a celulelor) în celule canceroase bucale.
http://frumusete.calivita4.me/product/immunaid

Gemoterapie
Anul acesta se vor împlini 100 de ani de la nașterea lui Pol Henry, părintele gemoterapiei.
Dr. Fernando Pitera, autorul Compendiului de gemoterapie clinica, va prezenta o bogăție de informații din lucrările originale ale lui Pol Henry la Hotel Alpin, Poiana Brașov, in perioada 11 – 13 Mai 2018, la Conferința Națională ARGH (Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie).
Mai multe detalii pe: www.gemoterapie.ro 
Un minighid de gemoterapie:
http://www.gemoterapie.ro/images/doc/Mini-Ghid-Plantextrakt-DETOXIFIERE-2017.pdf