Afişări de pagină

Sistem


joi, 15 martie 2018

"Biopatia cancerului" de Wilhelm Reich este disponibila pe internet



In mai multe formate:
SHOW ALL
Sursa: https://archive.org/download/WilhelmReichCancerBiopathyTheOpt

"1938 este anul în care emigrează în Statele Unite, unde îşi continuă cercetările asupra bionilor şi rolului acestora în dezvoltarea cancerului ("Biopatia cancerului"). Consideră că a descoperit o energie vitală, cosmică, orgonul, pe care pentru a o capta construieşte "cutii cu orgon", un fel de acumulatori pe care îi utilizează în tratamentul unor afecţiuni psihice şi somatice provocate prin stagnarea orgonului. Fiind în Statele Unite, ţara tuturor posibilităţilor, tărâmul mult visat unde şi alte personalităţi au căutat minunate condiţii şi au găsit un eroic sfârşit, este condamnat pentru escrocherie, fiindcă şi-a comercializat cutiile cu orgon. Este defăimat constant, urmărit, condamnat şi încarcerat.

Cărţile sale sunt distruse. FDA (Food and Drug Administration), la fel cum a făcut şi un alt mândru predecesor german, Joseph Goebbels, a ars în public tone de cărţi. Wilhelm Reich a lăsat peste 100.000 de pagini manuscrise, care au dispărut, distruse sau păstrate în marele şi strictul secret tipic acelei minunate ţări. Printre deosebitele valorile arse: Buletinul de Energie Orgonică (12189 copii), Jurnalul internaţional de cercetare a orgonului şi de sex-economie (6261 copii), Plaga emoţională vs. biofizica orgonică (2900 copii), Analele institutului orgonic (2976 copii), Experimentul "Oranur" (872 copii), Analiza caracterială, Suprapunerea Cosmică (Cosmic Superimposition), Etherul, Dumnezeu şi Diavolul, Ascultă, micule om, Oameni în pericol, Biopatia cancerului, Funcţia orgasmului, Psihologia de masă a fascismului, Uciderea lui Crist, Revoluţia sexuală.
Niciodată nu i s-a recunoscut în mod oficial nici un merit.
Moare la pârnaie pe 3 noiembrie 1957, în cea mai democratică democraţie din lume, în mega, ba poate chiar giga-democraţia americană la care cu atâta ardoare râvnim aproape toţi.
Printre ultimele sale lucrări: "Revoluţia sexuală" (1945) şi "Ascultă, micule om!" (1948), lucrări ce au determinat un important curent de gândire ce a marcat tineretul anilor 1960 - 1970. Festivalul de la Woodstock (15 - 17 august 1969) a fost un eveniment definitoriu al acestui curent şi un punct culminant al culturii anilor '60 pe care a influenţat-o în mod marcant.
După moartea sa au apărut SIDA, controlul mental, alte practici, forţe şi energii inexplicabile fără teoria sa."

Sursa citatului: http://www.energobiologie.ro/index.php/Energii/Biografia-lui-Wilhelm-Reich.html