Afişări de pagină

Sistem


joi, 23 februarie 2017

Apa de GANS de CO2 cu Spirulina, alga AFA si Chlorella

Remediul mentionat in titlu este un adjuvant excelent in toate afectiunile grave: este bazic, hranitor (contine aminoacizi), reintineritor, imunostimulent, stimuleaza productia de celule STEM.

GANS de CO2 si ulterior apa de GANS de CO2 le puteti obtine singuri si foarte ieftin cu ajutorul kit-ului prezentat mai jos:
În acest filmuleţ este prezentat felul în care trebuie utilizat kitul de gans de CO2 şi câteva sfaturi pentru a putea obţine gansul de CO2.
Fiindcă mulţi cititori ai blogului ne-au cerut instrucţiuni de folosire a kitului de CO2 expus în bazarul nostru, iată că le-a venit timpul şi acestor instrucţiuni să fie prezentate.
În viitorul apropiat vor urma mai multe filmări în limba română, în care vom prezenta mai multe etape şi procese, sfaturi şi sugestii în ceea ce priveşte obţinerea gansurilor, spălarea/colectarea/depozitarea/testarea acestora, obţinerea nanomaterialelor şi multe altele.
Până atunci însă, pentru cine doreşte informaţii despre cum se foloseşte kitul de CO2, acest filmuleţ este tot ceea ce are nevoie pentru a începe prima producţie de gans.
Există mai multe tipuri de kituri de CO2 prezentate în mediul online, deşi există detalii care le diferenţiază unele de altele, majoritatea conţin nişte elemente principale şi esenţiale:
Spirulina, alga AFA si Chlorella le obtineti de aici:
http://plantevitalizante.blogspot.ro/p/alge-drojdii-si-ciuperci.html 
Dupa ce faceti amestecul de GANS, apa distilata, Spirulina, alga AFA si Chlorella, obtineti sedimentarea si infuzarea informationala, scurgeti apa si repetati clatirea amestecului. In final recoltati doar apa si o puteti folosi pentru tratament si intretinere vitala. Amestecul poate fi combinat si cu Ag coloidal si pastrat la frigider.

Pentru eficacitate in caz de cancer trebuie sa adaugati Artemisia annua (Pelin dulce): http://plantevitalizante.blogspot.ro/2016/05/pelinita-artemisia-annua-pelin-dulce.html

luni, 13 februarie 2017

Antibiotice naturale

Sursa: https://ligiapop.com/2017/01/23/antibiotice-naturale-pentru-copii-si-adulti/
Lista plantelor care sunt si antibiotice naturale este lunga si porneste de la banalul dar puternicul usturoi pana la argintul coloidal, precum vedeti aici:
Menta, Salvia, Rozmarinul, Oregano, Chimionul, Chimenul, Piperul, Feniculul, Mustarul, Tarhonul, Ardeiul iute, Maghiranul, Coriandrul, Mararul, Patrunjelul, Cardamonul, Ghimbirul, Anasonul, Frunzele de dafin, Macesele, Catina, Goji sau catina de gard, Afine si toate fructele de padure.
  • Prebiotice precum usturoiul, ceapa, praz, papadie, hrean.
  • Probiotice: muraturi cu putina sare, bauturi probiotice gen kefir de apa si kombucha cat si iaurturi naturale vegetale sau daca se prefera, de origine animala. Probioticele vegetale mentin flora intestinala sanatoasa si implicit ajuta corpul sa indepartaze orice anormalitate, orice boala.
  • Busuiocul este bogat in antioxidanti care ajuta la revigorarea sistemului imunitar. Este de asemenea un antimicrobian care lupta impotriva germenilor care cauzeaza racelile. Specialistii ne sugereaza sa consumam saptamanal busuioc, tocat marunt si adaugat peste orice mancare sau in sucuri sau salate de orice fel.
  • Cimbrul: atat uleiul volatil cat si ceaiul, este recomandat in special in caz de raceala, fiind un antibiotice extraordinar. Noi cateva picaturi pe bluza dar referitor la dozaj, mai bine va intrebati medicul naturist fiindca difera in functie de varsta.
  • Uleiul de oregano: acesta ucide bacteriile patogene, fara a deranja activitatea bacteriilor bune. Pentru a fi eficient, uleiul trebuie sa contina cel putin 70% carvacrol, care este elementul cheie din ingredient. Uleiul de oregano are efecte antibacteriale si antifungice. Despre dozaj consultati medicul naturist fiindca daca se doresc rezultate, acesta difera in functie de varsta.
  • Cuisoarele: au proprietati exceptionale precum lupta contra bacteriilor, virusilor si infectiilor, contra parazitilor intestinali, omoara malaria, tuberculoza, scabia sau raia, fungi si distruge candida.
  • Scortisoara si mierea: scortisoara este un puternic antifungal si antibacterial agent. Ambele distrug bacteriile rezistente la antibiotice. In cartea „Alternative Medicine: The Definitive Guide” de Burton Goldberg se afirma ca combinatia miere+scortisoara este considerata un antibiotic complex. De asemenea, mierea a fost folosita de peste 2000 de ani pentru a opri cresterea de bacterii si fungusi si este cunoscuta ca poate lupta impotriva a cel putin 60 de feluri de bacterii din lume.
  • Praful din seminte de zmeura. Cand sunt consumate intregi, semintele trec prin organism, la fel ca si semintele de in sau de alte seminte. Dar macinate, sunt considerate ca au cea mai mare concentratie de antioxidanti din lume. Aceasta pulbere are proprietati anti-virale, anti-bacteriene, anti-fungale si anti-parazitare.
  • Mierea de manuka provine din Noua Zeelanda si are un continut bogat de antibiotice naturale. Medicina alopata ne invata, ca daca avem o rana infectata sau o zgarietura urata, sa aplicam o lingurita de miere de manuka si sa bandajam zona. Se schimba de 2-3 ori pe zi pentru rezultate rapide. Exista chiar si bandaje cu miere de manuka in ele, care au efecte incredibile.
  • Goldenseal este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale si pe langa proprietatile exceptionale pe care le are, intareste imunitatea si impiedica evolutia unor infectii virale si bactereiene, luptand impotriva infectiilor de orice fel.
  • Hreanul ajuta corpul sa lupte cu infectia si este eficient in tratarea infectiilor la nivel respirator. Pasta de hrean este foarte puternica la gust si doar adultii o pot folosi. Se consuma cu alte preparate si niciodata singura, fiindca arde fara iertare.
  • Ghimbirul proaspat are capacitatea sa ajute corpul sa lupte cu infectiile de orice natura dar si cu celulele anormale prezente in corp. Aici gasiti reteta unei gingerate delicioasa care poate fi consumata zilnic, cate 500 ml/zi, atat vara cat si iarna.
  • Usturoiul romanesc si ceapa doar in stare cruda. Cercetarile recente au intarit convingerea ca poseda anumiti antioxidanti care care distrug bacteriile si radicalii liberi din sange, protejeaza sistemul imunitar, facandu-l mai puternic. Alicina ingredient activ al usturoiului, poate de asemenea ataca si distruge o varietate de virusuri, precum si infectii fungice, cum ar fi Candida. Pe langa faptul ca este in stare sa distruga 20 tipuri de bacterii cat si cei mai puternici virusi, poate sa omoare si peste 60 de tipuri de fungi dar si paraziti.
  • Tinctura de propolis si multe din produsele stupului in stare cruda. Studiile de specialitate au aratat ca distruge circa 30 de tipuri de virusuri, distrug parazitii interni, intaresc sistemul imun si produsele stupului reprezinta adevarate superalimente care ajuta la mentinerea unui corp sanatos.
  • Extractul de frunze de maslin. Contine oleuropeina, al carei ingredient activ, acidul eleonlic, are proprietati puternice antibacteriene si efecte antivirale. Trateaza atat infectiile virale cat si pe cele bacteriene.
  • Uleiul din arbore de ceai. Stomatologii folosesc uleiul de arbore de ceai ca antiseptic oral sau pentru dezinfectarea canalelor, fiindca are puternice proprietati antimicrobiene.
  • Uleiul esential extras din chimen negru are un continut mare de compusi antibacterieni, care pot oferi ajutorul sistemului imunitar
  • Uleiul de cocos raw organic. Contine acidul lauric, un component al care are puterea sa omoare germeni rezistenti la antibiotice. Nutritionistul si biochimistul Dr. Mary G. Enig, PhD, afirma ca lantul mediu de acizi grasi gasiti in uleiul de cocos, fac ca acesta sa aibe proprietati antibacteriale si antivirale.
  • Argintul coloidal. Asa cum Gregory A. Gore, scria in cartea sa „Defeat Cancer”: Argintul a fost folosit de acum 1200 de ani in urma de catre egipteni, romani, greci pentru tratarea bolilor sau pentru protejarea mancarurilor impotriva alterarii. Inainte de 1938, adica inainte de antibiotice, argintul coloidal era folosit mereu de catre doctori ca si solutie de baza pentru lupta impotriva bacteriilor. Se stie de mult ca antibioticele luate pentru orice fleac ataca rinichii, pe cand argintul coloidal ajuta la refacerea lor. In vremurile moderne, numeroasele cazuri clinice demonstreaza puterea argintului coloidal de a ucide bacterii, infectii fungice si virusi. Noi luam in timpul bolilor de orice natura dar si preventiv, zilnic cam o lingurita de argint coloidal ionic pe care il puteti gasi in farmacii sau online.
  • Ceaiul de Pau D’Arco este bine cunoscut ca un antibiotic natural de exceptie. Este recomandat doar pentru adulti, fiindca este foarte amar.
  • Ciuperca Reishi. Reishi este o ciupercă ce creşte în natură pe scoarţa mai multor copaci, fiind însă foarte greu de găsit. Astfel, ea se cultivă în scop comercial, în Japonia, China şi alte părţi ale Asiei. Reishi este una dintre ciupercile folosite de cel mai mult timp în scop medicinal.Extrem de rară, ciuperca a constituit mult timp un privilegiu al celor bogaţi, cultivarea sa la scară largă făcându-se abia de curând. În China Antică, de pildă, numai împăraţii se puteau bucura de efectele benefice ale ciupercii Reishi, despre care se credea că are proprietatea de a menţine tinereţea şi de a prelungi viaţa. Conform convingerilor chinezilor, ciuperca este eficientă într-o gama foarte mare de afecţiuni. Reishi îmbunătăţeşte în mod semnificativ funcţionarea sistemului imunitar, având proprietăţi antialergice, antiinflamatoare, antivirale, energizante, antibacteriene şi antioxidante. De asemenea, este un excelent remediu antistres.
Am sa va dau acum doua retete de antibiotice naturale pe care le folosim si noi atunci cand avem nevoie.

Mixul minune

  • Serviri: 5-7
  • Timp: 5 min.
  • Ingrediente:
  • 300 g miere
  • 100 g turmeric
  • 50 g scortisoara
  • 2 linguri ulei/unt de cocos.
Preparare:
Toate ingredientele se amesteca foarte bine si se consuma 1-2 linguri pe zi timp de o viata daca se poate. Copilasii peste un an si adultii il pot consuma la fel atat preventiv, cat si in cantitate mai mare, adica o lingurita la doua ore, in timpul unei viroze sau chiar otite.
Pastrare:
Borcanul se poate lasa la temparatura camerei pana este consumat de intreaga familie si ulterior se face din nou inca o tura.

Bautura care bate raceala

  • Serviri: 5-7
  • Timp: 5 min.
Ingrediente:
  • 2 litri de apa calda, la 41C
  • 4-5 cuisoare
  • 1 tija scortisoara tocata marunt sau 2 linguri scortisoara reala
  • 1 cm radacina ghimbir proaspat
  • 3-4 boabe de cardamon
  • zeama de la 2 lamai
  • miere raw dupa gust
Preparare:
Toate ingredientele se amesteca in blender. Se trecoara bine si se bea lichidul pe parcursul unei zile, cu inghitituri mici. Bautura poate fi din nou incalzita usor, nu fiarta si e bine de stiut ca este iute. Va desfunda nasul si va ajuta rapid corpul sa se refaca dupa o raceala sau in timpul unei raceli.
Pastrare:
Bautura se poate pastra la frigider timp de o zi, intr-un recipient de sticla cu capac.

miercuri, 8 februarie 2017

Vaccinul Infanrix Hexa interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm


Vaccinul Infanrix Hexa a avut reacţii adverse în mai mult de 40 de ţări şi provoacă autism, anemie, probleme pulmonare şi chiar deces. Cele mai multe probe împotriva vaccinului provin din Franţa, Germania şi Italia.
Vaccinul hexavalent Infanrix Hexa produs de GlaxoSmithKlein se administrează copiilor în primul an de viaţă şi cuprinde toate cele 6 vaccinări recomandate: antipoliomielită, antidifterică, antitetanos, antihepatită, antituse convulsivă şi anti Haemophilus Influenzae de tip B.
Ministerul Sănătăţii achiziţionează vaccinul printr-un contract stipulat în 2012 pe durata a 4 ani, deşi este scos din comerţ în multe ţări din UE. Vaccinul este distribuit de Unifarm.
În 19 ţări au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca şi cauză a SIDS (sindromul morții subite la bebeluși). Sunt peste 3 milioane de vaccinuri hexavalente retrase în întreaga lume, destinate nou născuţilor de 3 luni. Între 6 şi 13 octombrie 2015 au explodat la nivel mondial ştirile despre retragerea vaccinului. În schimb, în România, despre vaccinuri nu s-a spus nimic. Au fost aduse în ţară 177.000 de doze conform contractului încheiat în 2012, iar pe 28 octombrie 2012 au mai întrat în depozitele distribuitorului de atunci, SC POLISANO SRL, încă 193.208 doze de vaccin hexavalent. Pe 1 octombrie 2013 a fost un scandal pe paginile web ale Ministerelor Sănătăţii din toată lumea, mai puţin România.
Un document de 1271 de pagini cu privire la vaccinul Infanrix, produs de compania farmaceutică GSK, arată rezultatele testelor la care a fost supus Infanrix. În acest raport sunt toate reacţiile adverse care s-au verificat după injectarea unei singure doze de Infanrix Hexa copiilor, de la febră la deces. Astfel, s-au semnalat 1742 de reacţii adverse în 41 de ţări, printre care cel mai important rezultat în Italia cu 595 de complicaţii.
Datele esenţiale ale acestui raport sunt următoarele:
1. Reacţii adverse în mai mult de 40 de ţări, dar mai ales în Germania, Franţa şi Italia;
2. Milioane de doze distribuite – au fost injectate 24.283.415 doze de vaccin Infanrix Hexa;
3. 825 de cazuri diverse de complicaţii medicale – afectări ale sistemului respirator, sistemului cardiovascular, sistemului nervos, sistemului imunitar etc.;
4. 559 de cazuri grave – autismul, SIDS, probleme de anemie şi probleme pulmonare. 14 copii au murit.
Sursa: aici
Site oficial: http://public.gsk.ro/products1/infanrix-hexa.html  
Din care redam:

Cum actioneaza vaccinul
  • Ca toate vaccinurile, Infanrix hexa poate sa nu protejeze complet toti copiii vaccinati.
  • Vaccinul nu poate sa determine bolile de care il protejeaza pe copilul dumneavoastra. (n.n.: ci a determinat doar: 825 de cazuri diverse de complicaţii medicale – afectări ale sistemului respirator, sistemului cardiovascular, sistemului nervos, sistemului imunitar, 559 de cazuri grave – autism, SIDS, probleme de anemie şi probleme pulmonare, iar 14 copii au murit). Nu se intenţionează ca prezentele informaţii să înlocuiască recomandarea unui medic sau farmacist calificat. Dacă aveţi întrebări suplimentare despre acest produs sau dacă observaţi orice efect secundar, atunci vă rugăm să consultaţi medicul sau farmacistul (n.n.: dar va fi prea tarziu).