Afişări de pagină

Sistem


vineri, 8 decembrie 2017

Electricitatea este mama tuturor medicinelor

Suntem fiinte electrice care functioneaza pe baza diferentelor de potential, a polaritatilor

Iata de ce nu vor functiona cuplurile sau comunitatile LGBTQ...XYZ.
Revenind, vindecarea tuturor bolilor este posibila printr-o abordare de sus in jos (fara costuri mari, dar cu un efort de constientizare mai mare) sau de jos in sus (costuri mari, constientizare slaba, dar cu eforturi constante). Priviti cu atentie schema de vindecare de la simplu la complex de pe acest blog: http://vindecareacancerului.blogspot.ro/2016/02/schema-de-la-simplu-la-complex-pentru.html.
De sus in jos inseamna sa abordati vindecarea din perspectiva lui Dumnezeu, incepand cu cauza psiho-emotionala, cu conflictele si pacatele acumulate.
In schema aceasta abordare se face de sus in jos si de la stanga la dreapta.
De jos in sus inseamna sa abordati vindecarea din perspectiva umana, incepand de la efectele vizibile la nivelul corpului fizic. In schema aceasta abordare se face de jos in sus si de la dreapta la stanga. La intersectia directiilor mentionate se afla metoda Raymond Royal Rife din care decurge:
https://thetruthaboutcancer.com/royal-rife-bob-beck/
http://www.royal-rife-machine.com/compare.htm
https://archive.org/stream/LynesBarryTheCancerCureThatWorkedTheRifeReport/Lynes-Barry-The-Cancer-Cure-That-Worked-The-Rife-Report_djvu.txt
Vindecarea cu ajutorul electricitatii
http://altered-states.net/index2.php?/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=1825 
Efectul electrificarii sangelui (ridicarii potentialului electric, polarizarii corespunzatoare si eliminarii parazitilor) este absolut echivalent cu o oxigenare perfecta a sangelui.
Sange nesanatos, hematiile sunt lipite, nu au posibilitatea de a absorbi oxigenul si a-l transporta la celule (inainte de aplicarea pulsurilor electrice sau luminoase sinusoidale, o frecventa radio modulata in domeniul audio)

Hematiile sunt libere, au intreaga suprafata expusa schimbului de gaze (dupa aplicarea pulsurilor electrice sau luminoase sinusoidale)
 Realizeaza chimioterapia, radioterapia si chirurgia un asemenea efect?

In conditiile in care hematiile isi fac treaba, iar celulele functioneaza optim, primesc substante nutritive corecte si deseurile sunt eliminate prompt, atunci ce motive mai au sa isi schimbe metabolismul din aerob in anaerob?
Ce motive mai au sa devina canceroase? Defecte de ADN? Sunt gramezi de dovezi ca nu acestea determina boala. Cine a auzit de epigenetica? Cine a auzit de morfogenetica? Cine a auzit de pleomorfism? Sigur au auzit si medicii dvs. curanti, dar nu au invatat despre asa ceva in facultatile de medicina. Si nici nu vor sa invete si sa aplice, pentru ca raman fara licentele de practica. Asemenea metode de vindecare nu aduc profit.
Ce dovada mai clara poate exista ca terapiile neconventionale, care favorizeaza oxigenarea si metabolismul aerob, sunt terapii vindecatoare? 

Citez din raportul lui Raymond Royal Rife:
"Prin tratarea cu ajutorul aparatului clinic cu generator de frecvente nu este distrus nici un tesut, nu se simte nici o durere, nu se aude nici un sunet si nu este provocata nici o senzatie neplacuta. Doar se aprinde o lampa si 3 minute mai tarziu tratamentul este gata. Virusul sau bacteriile sunt distruse, iar trupul isi revine in mod natural in urma eliminarii efectelor toxice declansate de agentii patogeni. De asemenea se pot trata mai multe boli simultan. Primul studiu clinic asupra cancerului a fost realizat sub dirijarea si supravegherea lui Milbank Johnson-dosctor in medicina-si a Comitetului Special Medical de Cercetare al Universitatii California de Sud. In cadrul studiukluiau fost tratate 16 cazuri de boli terminale diferite. Dupa 3 luni, 14 dintre aceste asa-zise "cazuri fara speranta" au fost externate, fiind vindecate de catre o echipa de 5 doctori, alaturi de dr. Alvin G. Foord, medicul patolog al grupului. Tratamentele au constat in sedinte de cate 3 minute (la interval de 3 zile) cu aparatul Rife (http://rifevideos.com/the_rife_machine_report.html), care era setat pe frecventa de distrugere a virusului BX. S-a constatat ca daca se recurgea la o pauza intre sesiuni se obtineau rezultate mai bune decat in cazul unui program de tratament zilnic. Acest interval de pauza permite sistemului limfatic (n.n. si ficatului) sa absoarba si sa elimine toxinele produse de organismele moarte lasate in urma de virusul BX. Nu s-a semnalat cresterea temperaturii trupului la nici un pacient in timpul sau dupa tratament. Nu s-au folosit regimuri alimentare speciale pentru acest tratament, dar parerea noastra sincera este ca o dieta adecvata, personalizata constituie un beneficiu.
Data: 1 decembrie 1953
Semnat: R.R. Rife"

Apoi citez din Dr. Royal Lee de la Fundatia "Lee pentru Studii de Nutritie" din Milwaukee, Wiscounsin, care a petrecut mai multe weekend-uri cu R. R. Rife:
"Niciunui jurnal medical nu i-a fost permis sa scrie mai departe despre cercetarile lui Rife. Articolul Institutului Franklin a scapat cenzurii (A.M.A.) deoarece aceasta organizatie nu este medicala, ci sustine in general activitatile stiintifice. Dar se pare ca si acea "scapare" a fost la scurt timp rectificata, pentru ca pana in zilele noastre nu exista, nici macar cu titlu de cultura generala, vreo informatie despre descoperirile epocale ale lui Rife. In continuare, cortina de fier a lui Fishbein (n.n. Morris Fishbein-presedintele de atunci al A.M.A.) se dovedeste eficienta. Putem chiar oferi o intreaga lista cu subiecte asupra carora cenzura este in mod riguros aplicata. Se scriu si sunt promovate cu atentie articole despre tratamentele cu medicamentele sintetice. Plantele de leac sunt scoase din ecuatie, hrana ca remediu este aproape la fel de tabu precum cercetarea lui Rife. Denumirea oficiala a unui remediu exclude automat orice vitamina, mineral nutritiv sau enzima...".

Terapiile neconventionale
Ordonarea lor va apartine.

Enzimele în tratarea cancerului

 Folosirea enzimelor pentru tratarea cancerului își are originea în jurul anului 1911 odată cu apariția lucrării Tratamentul enzimatic împotriva cancerului și bazele sale științifice, de John Beard. Beard considera cancerul ca fiind rezultatul reducerii nivelului de enzime pancreatice, ceea ce împiedica un răspuns imun adecvat. Un studiu realizat în 1999 sugerează că Beard ar fi putut să aibă dreptate.
 Zece pacienți având cancer de pancreas au fost tratați cu doze mari de enzime pancreatice orale (împreună cu o dezintoxicare și o alimentație organică), iar rata lor de supraviețuire a fost de 3 până la 4 ori mai mare decât cea a pacienților care au primit un tratament convențional.
Enzimele proteolitice sunt foarte utile în tratamentul cancerului deoarece ajută la restaurarea echilibrului sistemului imunitar.
 Doctor Nick Gonzales din New York a studiat mult de asemenea utilizarea enzimelor în tratarea cancerului și a scris o carte pe această temă.
 Câteva dintre modalitățile prin care enzimele proteolitice pot fi utile pentru combaterea cancerului sunt:
 - Creșterea citocinelor, în particular factorul interferon și necroza tumorală, care sunt factori importanți care distrug celulele canceroase;
 - Reducerea inflamației;
 - Dizolvarea fibrinei: celulele canceroase se ascund sub un strat de fibrină pentru a nu fi detectate. Odată ce celulele canceroase sunt expuse, ele pot fi atacate de către sistemul imunitar. Se consideră de asemenea că fibrina determină ca celulele canceroase să se “unească”, ceea ce crește probabilitatea unei metastaze.
 - Studiile medicale desfășurate în Germania au demonstrat că enzimele sistemice cresc puterea celulelor macrofage de a distruge celulele bolnave de 12 ori.
 Sperăm că acum este mai clară importanța enzimelor pentru sănătatea noastră în general, chiar de la nivel celular. Odată ce înțelegeți toate acestea, veți începe să realizați importanța includerii în alimentația zilnică a alimentelor proaspete, crude și organice. Ați putea chiar să încercați și să folosiți tot mai mult sucurile proaspete din legume și fructe pentru a obține și mai mulți nutrienți și implicit enzime benefice pentru sănătate.
 Se afirmă adeseori: “Ești ceea ce mănânci”, însă considerăm că sintagma “ești ceea ce digeri (mental si intestinal)” se apropie mult mai mult de realitate.