Afişări de pagină

Sistem


marți, 17 octombrie 2017

Epigenetica, stilul de viata, suplimente si analizele neconcludente de sange, dar decontate din bugetul nostru de asigurari

Sursa: http://pro-decizii-informate.ro/dr-patrick-quanten-analizele-de-sange/
Citate:
Doar printr-o analiza de sange normala putem fi siguri ca suntem sanatosi. Oare?
"Intrucat nimeni nu pare sa puna sub semnul intrebarii validitatea rezultatelor, merita sa examinam mai indeaproape realitatea acestor analize de sange. Intotdeauna merita sa punem cateva intrebari pertinente si sa ne uitam cu atentie la ceea ce se face, mai degraba decat sa repetam aceleasi sloganuri pe care le-am invatat in alta parte. Daca dorim cu adevarat sa invatam, trebuie sa constientizam propriile noastre experiente, mai presus de ceea ce ne spune altcineva."
"...de fapt decizia este luata de industria farmaceutica, cea care beneficiaza de statutul nostru de „bolnavi”. De asemenea, aceeasi industrie ne face dependenti de ea, are putere asupra noastra, caci se pare ca noi nu mai putem realiza daca suntem sau nu sanatosi. Astfel, stabilirea unor niveluri artificiale de normalitate ne limiteaza propriile observatiile personale asupra vietii. Nu ni se mai permite sa vedem analize “anormale” si sa nu reactionam cumva la ele. Sistemul medical considera ca ar fi imoral sa nu tratam orice abatere de la definitia lor de normalitate."
"Ei bine, daca medicii ar fi luat in seama ceea ce au descoperit tot cercetatorii din medicina, ar fi inteles inca de la inceputul anilor ’80 ca toate celulele produc tot ce au nevoie atunci cand au nevoie. Nu exista nicio unitate de productie centralizata pentru nimic si nici vreun sistem de distributie complex, responsabil cu mentinerea in viata a intregului sistem.
Sistemul de comunicare priveste gestionarea deseurilor, nu este despre nutritie. Fiecare celula produce ea insasi ce-i trebuie – hormoni, proteine, vitamine, minerale, apa, grasimi. Stimulul care ii spune celulei ce sa faca este un impuls vibrational. Celulele comunica cu lumea exterioara si cu ele insele prin intermediul vibratiei, prin unde de energie. Ca urmare a tuturor acestor impulsuri, celulele opereaza si functioneaza, astfel transformand energia vibrationala in activitate fizica. Toate activitatile rezulta de asemenea in productia de deseuri, si exact aceste deseuri sunt luate de limfa si de sangele care trece prin capilare si vene."
"Reduceti presiunea energetica si sistemul va repara tot."
"Celulele fac intotdeauna ceea ce le cere mediul
Indiferent cum decid laboratoarele sa “masoare” anumite nivele, acestea sunt intotdeauna exprimate in cifre care indica valoarea maxima. Pe langa ca modul in care masuram are efecte majore asupra rezultatului testului, cum ne-a invatat Einstein, interpretarea expresiei masuratorilor este o alta variabila in plus. Toate gandurile pe care le indreptam spre acele cifre aflate in fata ochilor nostri sunt desprinse de realitatea celulelor noastre. Celulele nu „gandesc”, ca noi, ele nu au nicio motivatie de a-si justifica in fata noastra modul cum se comporta. Totul este asa cum este, pentru ca asa trebuie sa fie, avand in vedere conditiile in care celulele isi desfasoara activitatea. Daca suntem inteligenti si dorim sa le “ajutam”, atunci ne vom stradui sa schimbam conditiile, terenul, decat sa incercam sa intervenim peste functionarea celulelor.
Poate ca toate acestea ne arata ca, atunci cand privim mai atent modul in care se efectueaza si se interpreteaza analizele de sange, valoarea acestora poate fi foarte usor pusa la indoiala. Poate ca nu avem nevoie de asemenea analize pentru a stabili daca suntem sanatosi sau nu. Poate ca aceste analize sunt o modalitate foarte insuficienta de a detecta vreo boala in stadiu incipient. Poate insasi definitia bolii si disfunctiilor nu este asa cum ni s-a spus si este timpul sa reevaluam modul de a interpreta rezultatele analizelor pe care le facem.
Analizele de sange – un instrument util in domeniul asistentei medicale sau doar o modalitate de a ni se rapi puterea personala si de a ne face mereu sa credem ca am fi bolnavi?"
Raspuns: Sistemul ne-a cantonat in aceasta pozitie de turma, ca sa ne faca dependenti si sa-si vanda medicamentele. Adica sa ia usor banii de la bizoni.

Solutia
Sa ne redobandim puterea personala controlandu-ne modul de viata si mediul. 
Sa discernem ceea ce ne face independenti si uniti ca o colectivitate UMANA, nu ca o turma buna de muls. Eliminati conflictele psihoemotionale, iertati, impartasiti-va trairile.
1. Nutritia naturala din sursele de incredere: https://web.facebook.com/FructeDePadurePentruBucuresti/?_rdc=1&_rdr, nu de supermarket. 
Sucuri de fructe sau legume (cel de sfecla rosie mareste puterea enzimelor).
2. Exercitiul fizic: oxigeneaza, misca limfa (sarituri pe loc, zeama lamaie+echinaceea), aduce optimismul.
3. Reduceti stresul: agitatia nu ne salveaza.
4. Expuneti-va la soare. Genereaza vitamina D si optimism. Vitamina D intareste sistemul imunitar.
5. Reduceti inflamatiile. Renuntati la carne. Carnea genereaza aciditate si putrefactie in colon.
6. Cresteti portiile de antioxidanti si hrana vie: fructe, legume, plante aromatice si de leac, seminte germinate, ciuperci medicinale.
7. Reduceti toxinele din mediu, inclusiv radiatiile electromagnetice perturbatoare.
8. Detoxifiati-va periodic corpul (apa calda cu lamaie dimineata, clisme periodice cu cafea verde).
9. Utilizati cu masura produse fermentate, bogate in enzime: pastura, chefir, kombucha, bors de tarate, muraturi.
10. Consumati suplimente alimentare de calitate, fara: ZAHAR, margarina, OMG, gluten, soia, lactate concentrate sau prelucrate, produse fainoase cu continut mare de amidon, nuci prajite, rancede, sarate, drojdii prelucrate, porumb, coloranti si arome artificiale, conservanti, metale grele.

Suplimente alimentare de calitate, necesare in preventie, insanatosire, regenerare 
1. Shilajit. Contine acizi fulvici si humici care sporesc absorbtia nutrientilor.
2. Ciuperci: Reishi, siitake, coada curcanului, ganoderma, altele...
3. Moringa: alcalinizant, echilibrant.
4. Enzime.
5. Vitamina D
6. Ashwaganda
7. Probiotice si prebiotice
8. Sunatoare: elimina depresiile, sustine ficatul.
9. Turmeric: contine curcumina, cel mai puternic antiinflamator natural, creste absortia de Cu.
10. Anaerobice: produsele de fermentatie stimuleaza digestia (vezi mai sus).
11. Acid retinoic, metabolit al vitaminei A, care detine numai partial functia acestei vitamine.
Acidul retinoic este responsabil de toate functiile vitaminei A. Retinoizii minimizeaza aparitia ridurilor, sustin grosimea si elasticitatea pielii, incetinesc defalcarea de colagen (care ajuta la mentinerea fermitatii pielii), si lumineaza petele maro cauzate de expunerea la soare.  
12. Resveratrol (fructe rosii)
13. Sulforan, extract de broccoli si crucifere, util mai ales în infecția cu Helicobacter pylori.
14. Polifenoli din ceai verde
15. Uleiuri esentiale de tamaie, lavanda, mirt, menta, lamaie, oregano, cimbru, brad, turmeric eucalipt, rozmarin, tea tree, portocala, usturoi.