Afişări de pagină

Sistem


duminică, 1 octombrie 2017

Cartea eveniment "Adevarul despre cancer" de Ty M. Bollinger a aparut in limba romana

Aparuta la Editura Atman
35.0 Lei
http://www.editura-atman.ro/index.php/books/adevarul-despre-cancer-ty-m-bolliger#
An apariţie: 2017
ISBN: 978-606-8758-42-8
Format: 13x20, coperta plastifiată mata cu clape interioare
Pagini: 376
Ty Bollinger oferă pacienților, oamenilor de știință și celor care activează în domeniul sănătății o explicație excelentă privitor la motivul pentru care viziunea actuală pe care o avem despre cancer este greșită și arată în același timp cum poate fi prevenit, prezentând o gamă largă de opțiuni de tratament, care sunt mult mai eficiente ca raport risc-beneficii cost în comparație cu protocoalele de oncologie curente. Cartea de față poate fi pentru tine un ghid valoros care să te ajute să previi sau chiar să stopezi această boală. Cancerul poate fi învins, iar Ty ne arată cum.
– Patrick Quillin,
Ph.D., R.D., C.N.S., F.A.C.N.,
autor al lucrării „Luptă împotriva cancerului prin alimentație”

Adevărul despre cancer este ghidul necesar pentru prevenirea, tratamentul și eradicarea cancerului folosindu-ne de leacurile oferite de Dumnezeu. În această carte revoluționară, Ty Bollinger dezvăluie o întreagă gamă de metode naturale de amplificare a imunității și de energizare a trupului pentru a învinge cancerul. Citește această carte! S-ar putea să-ți salveze viața.
– Josh Ax, D.C., autor al lucrării „Eat Dirt”

Cartea lui Ty, Adevărul despre cancer, este o adevărată revelație. Pe lângă faptul că oferă pacienților speranță pentru viitor, le pune de asemenea la dispoziție informațiile și resursele necesare pentru prevenirea și combaterea cancerului. Primul pas spre sănătate este autovindecarea, iar această carte este una dintre cele mai bune cărți de auto-vindecare de pe piață.
– Leigh Erin Connealy, M.D.