Afişări de pagină

Sistem


vineri, 29 septembrie 2017

Un raspuns foarte bun la "Am o tumora neoperabila care-mi da crize de epilepsie si atacuri de panica"

... a aparut in Formula As nr. 1285 din septembrie 2017 la pag. 5, semnat de Oana-Alexandra P.
Se refera la micsorarea si eliminarea tumorilor de tip gliom, benigne sau maligne. Pe scurt:
1. Dieta Budwig, metoda de oxigenare a celulelor: http://www.budwigcenter.com/the-budwig-diet/;
2. Canabidiol de la http://cbdshop.ro ajuta in micsorarea tumorilor.
3. Turmeric (curcuma) ca antiinflamator.
4. O limonada alcalinizanta din: coaja fiarta timp de 1 minut a unei lamai bio intr-un litru de apa, lasata peste noapte la macerat, se strecoara, apoi se amesteca dimineata cu zeama strecurata de la lamaie si o lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar. Se bea pe parcursul unei zile.
5. Chlorella- o lingurita sau doua de alge in limonada sau apa pura pentru eliminarea metalelor grele. Se renunta la gluten, zahar procesat. Dieta se suplimenteaza cu polen crud.
6. Nu mai vopsiti parul. 70% din substantele vopselei se absorb prin pielea capului. Curatati casa doar cu substante naturale: otet, bicarbonat si lamaie. Inlocuiti plombele dentare de amalgam cu cele din materiale neagresive. (Vezi si recomandarile Hulda Regehr Clark.)
7. Utilizati uleiuri esentiale de tamaie si rozmarin pentru masajul de dimineata al pielii capului.
 
In acelasi numar al Formulei As a aparut povestea unei supravietuitoare a unei forme de cancer in zona capului, pag. 20. De data aceasta, dupa operatia chirurgicala suferita, care oricum nu-i dadea sanse de supravietuire dincolo de 1 an de zile, vindecarea a survenit prin eliberare emotionala. Au trecut 20 de ani de la vindecare si autoarea articolului isi traieste fara teama noua viata...vazuta cu alti ochi, fericita si recunoscatoare lui Dumnezeu pentru lectia invatata.

Oare cand vor invata si medicii sa-i fie recunoscatori lui Dumnezeu pentru darurile primite, iar nu companiilor farmaceutice care tiparesc agendele medicale, formularele pentru retete si le sponsorizeaza "atentiile"? 

Si din nou despre Licopen
Sursa: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/7-beneficii-ale-licopenului-pentru-sanatatea-ta/  sau in engleza draxe.com

Iata 7 beneficii ale licopenului pentru sanatatea ta.

  1. Antioxidant puternic
Antioxidantii confera organismului abilitatea de a lupta impotriva bolilor. Licopenul, in special, ajuta corpul sa tina piept pesticidelor si altor substante chimice periculoase pe care absorbim sub o forma sau alta. De asemenea, licopenul protejeaza corpul de infectii fungice.
  1. Previne aparitia cancerului
Licopenul previne aparitia celulelor canceroase si incetineste dezvoltarea acestora, in special in cazul cancerului de san si de prostata. Efecte similare le are si in cazul cancerului renal. Studii de specialitate au scos la iveala faptul ca licopenul protejeaza organismul de infectia cu HPV (cauza principala a declansarii cancerului uterin).
  1. Mentine ochii sanatosi
Licopenul are darul de a proteja ochii de stresul oxidativ, precum si de degenerarea maculara cauzata de inaintarea in varsta.
  1. Reduce durerea
Neuropatia este o durere cauzata de afectarea nervilor. Exista putine tratamente eficace pentru neuropatie, desi se recomanda medicamente antiinflamatorii. Insa, o dieta bogata in licopen poate ajuta la reducerea intensitatii durerii.
  1. Bun pentru creier
Licopenul intarzie instalarea si dezvoltarea Alzheimerului. Efecte benefice s-au inregistrat in studii si in cazul crizelor epileptice.
  1. Imbunatateste sanatatea inimii
Licopenul protejeaza inima de afectiuni precum hipertensiune arteriala, boli coronariene, ateroscleroza, ischemie miocardica.
  1. Oase puternice
Vitamina K si calciul nu sunt singurele substante care protejeaza oasele. Licopenul are si el rolul sau in protejarea structurii osoase de stresul oxidativ. Licopenul incetineste slabirea arhitecturii oaselor, pastrandu-le sanatoase si puternice.

Alimente bogate in licopen
Nu doar tomatele contin licopen, ci si pepenele, grapefruit-ul, guava, papaya, sparanghelul, varza rosie, mango si morcovii.