Afişări de pagină

Sistem


duminică, 10 septembrie 2017

Pesticidele, ingrasamintele, plasticul, teflonul in alimente si apa vin impreuna cu beneficiile aduse civilizatiei "moderne" de piata si supermarket

Cele mai contaminate alimente
Din studii a reiesit ca fructele si legumele contin cele mai multe pesticide. Astfel, la nivel mondial, 55,6% din esantioanele prelevate de la fructe si legume nu contin reziduuri de pesticide, 38,4% au cantitati reduse, in timp ce 6,3% sunt neconforme, deoarece depasesc limita maxima admisa.  
Depasirile cele mai mari de reziduuri toxice sunt la ardei gras, ardei capia, linte si vinete. Cele mai reduse cantitati sunt la cartofi, andive, morcovi si rosii. In Romania, analizele au aratat ca aproximativ 20% din legume si fructe depasesc concentratia admisa.
Sursa: https://sanatate.bzi.ro/efectele-nocive-ale-pesticidelor-asupra-organismului-vezi-care-sunt-cele-mai-periculoase-11269

Fibre microscopice de plastic ajung în apa de la robinet, din New York până în New Delhi, potrivit unui nou studiu efectuat de Orb Media, o organizaţie media nonprofit cu sediul în Washington. 
Continuarea: http://www.epochtimes-romania.com/news/dezastru-de-sanatate-fibre-de-plastic-prezente-in-apa-de-la-robinet-arata-un-nou-studiu---265320  
http://evz.ro/tigaile-de-teflon-incinse-aduc-cancer-804137.html