Afişări de pagină

Sistem


sâmbătă, 2 septembrie 2017

Dr. Angela Hagar Haimovich despre cancerul de san si despre educatie

In Formula As, nr.1281, august 2017, pag.8, Dr. Angela Haimovich recomanda Elixir of Youth si Nervton, si subliniaza: "Cancerul este cauzat de totala lipsa de educatie".
http://www.formula-as.ro/2006/709/medicina-naturista-25/dictionarul-terapeutilor-naturisti-dr-angela-hagar-haimovich-6831
http://www.formula-as.ro/2006/728/medicina-naturii-44/secret-herbs-7195
http://www.secret-herbs.net/Produse/

1. Regasim acestea in denumirea acestui blog "Educa-te neincetat" si postari anterioare despre corelatia cu remediile si procesele de reintinerire: http://vindecareacancerului.blogspot.ro/2017/08/terapiile-antiimbatranire-sunt-si.html.

2. Organizatia Mondiala a Sanatatii  a anuntat in octombrie 2015 ca produsele din carne procesata cauzeaza cancer. Dupa indelungi cercetari si analize, Agentia Internationala pentru Cercetare in Domeniul Cancerului — agentia din cadrul OMS care se ocupa cu cercetarea cancerului—a inclus produsele din carne procesata in Grupa 1 de carcinogeni, alaturi de fumat si azbest. Grupa 1 de carcinogeni este acea grupa despre care Organizatia Mondiala a Sanatatii declara ca exista suficiente dovezi, incluzand aici studii pe oameni care arata ca un consum de produse din carne procesata poate cauza cancer colo-rectal.
Sursa: https://viataverdeviu.ro/explicatiile-pentru-ultima-avertizare-din-partea-oms-de-ce-carnea-procesata-cauzeaza-cancer

3. Un coleg intors de curand din SUA imi povestea despre mancarea lor. Aproape toata mancarea americanilor de rand contine zahar: de la paine, la hamburgeri si sosuri. Stiam asta de la deschiderea primului McDonald's din Piata Unirii, Bucuresti.
Atunci de ce sa ne mai miram ca sunt bolnavi si obezi? Reclamele i-au convins ca este ceva bun si de asemenea ca sistemul medical oficial are grija maxima de sanatatea lor. Deci, pe de o parte dau bani pe mancarea cu zahar (proasta), iar pe de alta parte dau bani pe medicamente, chirurgie, radiatii. Asta-i imbecilizarea pe care tot ei au portretizat-o in filmul "Idiocracy"-Idiocratia, suprematia natangilor (2006), unde au ajuns sa ude ogoarele cu...Coca-Cola:
https://filme-online.to/film/WI/Idiocracy?ep=1006940