Afişări de pagină

Sistem


luni, 21 august 2017

Terapiile antiimbatranire sunt si terapii anticancer

Acum pornim de la acest memorandum:
http://exopolitics.org/secret-presidential-memo-anti-aging-free-energy/
iar ca referinta in limba romana este articolul complet: 
Alimente cu proprietati anti-imbatranire care nu ar trebui sa lipseasca din dieta zilnica 
din care citez: "Cercetatorii din domeniul nutritiei au descoperit ca un anumit compus pe care il putem lua din unele fructe si legume ar putea inversa efectele trecerii timpului asupra organismului, imbunatatind rata metabolica si crescand nivelul de energie."

Un studiu de specialitate, publicat in jurnalul Cell Metabolism, a aratat ca dozarea cu mononucleotida nicotinamida (NMN) – produsa de organism in mod natural, dar care scade odata cu inaintarea in varsta – are efecte pozitive anti-imbatranire in randul subiectilor studiilor efectuare in laborator. Astfel, organismul nostru poate beneficia de pe urma suplimentarii cu NMN prin consumul de legume si fructe ce ofera astfel de proprietati benefice.

Studiul din Cell Metabolism este aici:  Long-Term Administration of Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Age-Associated Physiological Decline in Mice 

Kathryn F. Mills, Shohei Yoshida, Liana R. Stein7, Alessia Grozio, Shunsuke Kubota, Yo Sasaki, Philip Redpath, Marie E. Migaud, Rajendra S. Apte, Koji Uchida, Jun Yoshino, Shin-ichiro Imai 

DOI: http://dx.doi.org/10.1016/j.cmet.2016.09.013

Vom reveni cu cateva corelatii intre substantele care favorizeaza regenerarea, intarirea sistemului imunitar (colostrum, telomeraza, pastura, GcMAF+vit.D, NMN) si fenomenele energetice vibrationale (frecvente specifice descoperite de Royal Raymond Rife, vortex-urile generate de GANS-urile Keshe) sau nevibrationale (fluxurile de tahioni descoperite de David Wagner) care lucreaza sinergic cu substantele mentionate pentru intinerire. Numai ca sa se inverzeasca de ciuda sustinatorii Sistemului oficiali=simbriasii cartelului farmaceutic.