Afişări de pagină

Sistem


joi, 10 august 2017

Profitul mai presus decat viata

http://www.activenews.ro/stiri/Guvernul-a-adoptat-proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-populatiei.-Care-sunt-categoriile-de-vaccinari-obligatorii-145324
si
http://www.activenews.ro/stiri/Paradoxul-romanesc-al-vaccinarilor-145309

Exemplul SUA
In 1960 se vaccinau copiii cu 5 doze din 3 tipuri de vaccinuri monovalente. In 1983 s-a ajuns la 24 doze.
Acum, in 2017, sunt pana la 69 doze din 14 tipuri de vaccinuri de la nastere pana la varsta de 18 ani.
De fapt, SUA administreaza de 3 ori mai multe vaccinuri in copilarie decat cele mai dezvoltate tari si are una dintre cele mai inalte rate de boli ale copilariei, nemaiintalnita in alte tari.
Astmul, diabetul infantil, alergiile la mancare, leucemia infantila, intarzierile in dezvoltare, ticurile, sindromul deficitului de atentie si hiperactivitate, autismul, lupusul, artrita, eczemele si epilepsia sunt doar cateva dintre bolile cele frecvent intalnite.

Sunt de vina vaccinurile? Care sunt riscurile despre care nu se vorbeste oficial? 
Unde sunt studiile de siguranta ale dozelor combinate de vaccinuri care se administreaza acum? Se vorbeste de siguranta acestora ca si cum ar fi de la sine inteles. Nu-i asa. Recentul scandal din SUA privind faptul ca agentia de sanatate publica CDC a ascuns date compromitatoare privind legatura dintre vaccinurile multiple si autism a determinat Congresul SUA sa demareze o ancheta si audieri publice.
Care sunt alternativele pentru mentinerea sanatatii si prevenirea pojarului, poliomielitei si altor boli ale copilariei?