Afişări de pagină

Sistem


duminică, 9 iulie 2017

Vindecarea cu ajutorul vibratiilor sonore

Richard Moss in cartea sa "Fluturele negru - O invitatie la vitalitate radicala" descrie cazul Laurei, o participanta la o conferinta (workshop) pe care o (il) sustinea:
"Era a doua zi a conferintei. Laura canta de cateva ore un imn din copilarie, repetandu-l la nesfarsit. Dintr-odata, felul in care canta s-a schimbat. Laura se simtea ca si cum ar fi incetat sa mai cante. Ea era cantecul. S-a trezit ridicata in picioare, cu bratele inaltate spre cer si cu capul arcuit pe spate. Mainile nu i se terminau la varful degetelor, ci se prelungeau in aer, in cer. Aerul si cerul erau vii, iar ea se contopise (n.n. identificase) cu ele. Talpile ei pareau ca or sa dispara in pamant. Pamantul, picioarele, corpul, bratele, cerul, cantecul, cantareata-toate erau o singura fiinta vie. Laura nu se gandea la ceea ce se intampla, ci s-a lasat pur si simplu absorbita. Fiinta ei era totuna cu experienta pe care o traia.
A doua zi, cancerul ei la ficat, aflat in faza finala, disparuse. Metastaza intestinala de marimea unui grapefruit, pe care o sustinea cu mana, disparuse. Trei zile mai tarziu, si-a dat seama ca, pentru prima oara in 38 de ani, nu si-a facut injectia zilnica de insulina. In saptamanile urmatoare, toate complicatiile secundare ale diabetului si cancerului de care suferea - insuficienta renala, lichid la plamani, tumori la nivelul nodulilor limfatici, orbirea partiala, absenta oricarei senzatii la nivelul mainilor si al picioarelor, dependenta de analgezice - au disparut.
Chiar si cele cateva degete de la picioare, fracturate recent, s-au vindecat complet in cateva zile. Laura era stralucitoare; din corpul ei se revarsa o prezenta palpabila, aidoma unei flacari delicate si intreaga perceptie a vietii i se transformase radical.
Radical inseamna "radacina", suport sau fundatie, principiul fundamental, elementar sau de baza. Vitalitatea radicala ne invita si ne provoaca sa mergem la radacina vitalitatii, la locul din care provine insusi sentimentul existentei. Este o stare ce transcende orice conceptie despre noi insine. Laura s-a trezit spontan la ceea ce am putea numi natura ei fundamentala, o stare in care cancerul si diabetul nu erau realitatea ultima. In cea mai mare parte a vietii, ea se considerase un om bolnav, iar in ultimii ani, o persoana bolnava de cancer, pe moarte. Dintr-odata si-a dat seama ca aceasta perceptie era o fictiune. Toate eforturile insistente si dorinta de a se insanatosi erau rezultatul acelei fictiuni. Femeia pe moarte nu era ea cu adevarat. Femeia care dorea sa traiasca era la fel de ireala. Pentru putin timp, Laura s-a perceput drept Constiinta pura, iar aceasta intelegere a transformat-o."
"Cartea lui Moss “Fluturele Negru” o aveam in biblioteca de vreo doi ani, dar totusi nu m-am atins de ea pina acum vreo luna – pe masura ce o citeam, am inteles, o data in plus, ca ne alegem cartile sau cartile vin la noi atunci cind este momentul oportun sa se intimple."
 "Astfel – atit schizofrenia cit si cancerul – sunt de fapt manifestarea aceluiasi lucru “Energia a Tot Ceea Ce Este”, numai ca la extreme, una – pierdut fiind in oceanul vast al constiintei, neintegrind si neputind contine in corp / in aici / in acum; cealalta – blocat, prins in capcana propriului “eu” in care energia se manifesta asa cum poate … o expansiune de alt tip, care ajunge intr-un final sa distruga structura inchisa, de fapt doar ca sa o elibereze …"
"Exercitii de transcendere a sinelui / de conectare la Marea Energie
Elementele sau exercitiile pe care le foloseste Moss in lucrul cu Energia universala se bazeaza pe Energia creata de grup, "trezita" prin Intentie, Consacrare si Iubire Neconditionata, iar modul de lucru vorbeste despre implicare creativa, intensitate & vointa si Iubire. Este vorba despre dans si cintec duse pina la revelatie.
Deci, VIBRATIE care ajunge la coerenta cardiaca, care strapunge capcana propriului “eu” si permite manifestarea unei stari de constiinta expansionata: Constiinta pura.

Sa revedem dara:
Rugaciunea e fara efort si eficienta, iar raspunsul este perceput corect, atunci cand este atinsa coerenta cardiaca si introdusa intentia in campul coerent: "mintea in inima si inima in minte". http://www.formula-as.ro/2016/1218/terapii-alternative-58/terapii-mentale-coerenta-cardiaca-20787 
si 
Vibratia pura a vocalelor (mai ales vocalele O si A):