Afişări de pagină

Sistem


vineri, 27 ianuarie 2017

Activitatea enzimatică sistemică

De ce este activitatea enzimatică sistemică atât de importantă?

Tripsina, de exemplu, descompune invelisul proteic al tumorilor maligne, astfel incat sistemul imunitar le recunoaste si le ataca. Tripsina este secretata de pancreas, dar poate fi asimilata din suplimente alimentare, pentru ca alimentatia noastra e deficitara in enzime. Hrana gatita la peste 42 grade C isi pierde enzimele.

Corpul dvs. foloseste fibrina pentru vindecarea rănilor. Dar pe măsură ce corpul îmbătrâneste, apar probleme atunci când excesul de fibrină se acumuleaza. Excesul de fibrină este legat de fluxul sărac de sânge, creșterea tensiunii arteriale, oboseala cronică, vindecarea lentă, inflamatie si durere, risc crescut de infarct miocardic si accident vascular cerebral.

Enzimele proteolitice sistemice descompun excesul de fibrină din corpul dvs., îmbunătățind astfel fluxul de sânge, accelerează vindecarea, elimină durerea și inflamația. Mulți oameni sunt uimiți atunci când enzimele proteolitice elimină durerile cronice și durerile de care au suferit ani de zile.

Există o multime de dovezi care să sustină aceste afirmatii: 76 studii clinice au fost efectuate asupra enzimelor proteolitice. Și în Japonia unele enzime proteolitice sunt de fapt clasificate ca medicamente prescriptibile.

Enzimele cu un spectru larg: complex de celulază, beta-glucanază, amilază, xilanază, complex de protează, glucoamilază, fitază, pectinază, complexul lipază, lactază, alfa-galactozidază, hemicelulază, invertază)

Există, de asemenea, un amestec cu spectru larg de 13 enzime suplimentare:
Celulază și hemicelulază-Aceste enzime ajută la descompunerea si digerarea celulozei in zaharuri simple. Acest lucru este important, deoarece plantele și legumele conțin un procent ridicat de celuloză în ele. Enzima celulază vă ajută să digerati legume, frunze verzi si alte alimente vegetale.
Beta-glucanază - beta-glucanaza ajută in digerarea fibrelor de celuloză vegetală, fibrelor de tărâțe de cereale și părți ale anumitor tipuri de ciuperci, drojdii și bacterii.
Amilază și glucoamilază - aceste enzime ajută la descompunerea amidonului, cum ar fi cele găsite din cartofi, porumb, orez, grâu și alte legume.
Xilanază - xilanaza descompune hemiceluloză, una dintre componentele majore ale pereților celulelor plantelor.
Fitază - fitaza este o enzimă esențială în procesul digestiv, deoarece deblochează fosforul și alte minerale, care sunt legate în anumite alimente pe bază de plante. Fitaza este o enzimă cheie pentru sănătatea oaselor și este utilizată pentru a crește valoarea nutritivă a boabelor, leguminoaselor, semintelor si porumbului.
Pectinază - pectinaza descompune pectina gasită in fructe precum mere și banane. Această enzimă joacă, de asemenea, un rol-cheie în totalul bunăstării fizice și anti-îmbătrânirii.
Lipază - Lipaza este enzima responsabilă de descompunerea grăsimilor în timpul procesului de digestie. Fără lipază suficientă in dieta ta, vei suferi de probleme digestive, cum ar fi arsurile la stomac si indigestie.
Lactază - lactaza descompune lactoza, mai frecvent menționată ca zahărul din lapte. Lactaza poate fi utilă mai ales pentru cei care au intoleranta la lactoză. Această enzimă reduce emisiile de gaze și balonarea și simptomele de IBS.
Alfa-galactozidază - alfa-galactozidaza ajută la descompunerea si digerarea alimentelor grele, carbohidrați cum ar fi fasolea, broccoli, varza și conopida. Aceasta poate îmbunătăți digestia, reduce gazele intestinale și ar putea ajuta pe cei care au intolerantă la complexe de carbohidrati.
Invertază - invertaza descompune zaharoza (zahăr de masă) în două părți componente: glucoză și fructoză. Această enzimă oferă multe beneficii pentru sănătate. Dă un impuls natural sistemului imunitar si are proprietăți antioxidante. Aceasta oferă suport aparatului respirator, previne ulcerele gastrice, luptă impotriva cancerului.