Afişări de pagină

Sistem


duminică, 25 septembrie 2016

Secretul tinereții eterne

Joi, 30 Octombrie 2014, orele 19.00 – 21.15, a avut loc Conferinţa publică şi lansarea de carte publicată la Editura Herald, Secretul tinereții eterne. Echilibrul vârstei bioelectrice, autor Ionel Mohîrţă.
Eveniment: https://www.facebook.com/events/309300265941574/
AUTORUL
Dr. Ionel Mohîrţă este director al Asociaţiei Române de Psihologie Transpersonală şi vicepreşedinte al Asociaţiei Europene de Psihologie Transpersonală. Specialist în tehnici de regresie, în analiza şi sinteza informației, în gândire critică şi respiraţie Pneuma, este interesat de psihotanatologie şi, concomitent, de cercetarea experimentală şi teoretică în metode de performanţă psihoemoţională şi fizică.
Este fondatorul Psihologiei Sonoluminice şi autorul mai multor cărţi:
Calea Sufletului. O incursiune în realitatea profundă (2005);
Psihologia Sonoluminică. Un proiect de psihologie cuantică (2011).
CARTEA SE MAI GASESTE LA:
http://www.edituraherald.ro/carti/secretul-tineretii-eterne-detail#.VE4WBmeQsbY
În Secretul tinereţii eterne, Ionel Mohîrţă abordează încetinirea procesului de îmbătrânire şi declanşarea procesului de intinerire prin tehnici de echilibrare a corpurilor fizic, vital, mental, supramental şi extatic. Tradiţii străvechi şi studii recente sunt prezentate în sprijinul ideii că există metode care se pot constitui în programe proprii de îngrijire, pentru a fi mai sănătosi şi mai longevivi. Întinerirea este posibilă printr-o schimbare semnificativă a stilului de viaţă sub aspect energetic şi informaţional.
S-a constatat că energiile psihice dirijate în mod conştient, dar şi cele generate în mod inconştient de noi toţi influenţează direct microprocesele biochimice ale componentelor microscopice din nucleul şi citoplasma celulelor vii.
Deşi corpul fizic este limitat de spaţiu şi timp, corpul bioelectric este liber. El este o extensie a Sinelui şi un punct al celei de-a patra dimensiuni, în care mintea şi emotiile noastre nu sunt altceva decât ferestre ale sufletului nostru.
Sursa:
https://cartidelumina.wordpress.com/2014/10/29/eveniment-herald-conferinta-si-lansare-de-carte-secretul-tineretii-eterne-de-ionel-mohirta/