Afişări de pagină

Sistem


joi, 1 septembrie 2016

Cele 5 legi ale Noii Medicini Germanice si inchizitia medicinei oficiale

SINTEZA PRINCIPIILOR NOII MEDICINI GERMANE
Noua Medicină Germană® este un set de descoperiri şi principii care pune la baza apariţiei şi evoluţiei bolilor:
· principiile universale biologice;
· interacţiunea dintre cele 3 niveluri ale fiinţei umane: psihic, creier şi organe.

Noua Medicină Germană®priveşte corpul ca un întreg, în care psihicul este integratorul tuturor funcţiilor comportamentului şi a tuturor ariilor de conflict, iar creierul este calculatorul principal al tuturor funcţiilor comportamentale, ariilor de conflict şi organelor corespunzătoare acestora.
Noua Medicină Germană® este o ştiinţă a naturii, bazată pe 5 legi biologice care sunt aplicabile fiecărei boli ale oamenilor sau mamiferelor.

În Noua Medicină Germană®, boala nu este o eroare a naturii, ci ea are o anume semnificaţie biologică. Boala evoluează pe baza unor programe ale naturii proiectate cu scopul de a-l ajuta pe individ să coopereze cu evenimentele apărute în viaţa lui sau să îl elimine pe baza mecanismelor de selecţie necesare evoluţiei grupului din care individul face parte.

Dr. Hamer a constatat faptul că cancerul ovarian al soţiei sale şi propriul lui cancer la testicule pot fi corelate cu împuşcarea şi apoi decesul fiului lor Dirk. Ca medic, cercetător şi şef al clinicii de oncologie din Munhen, dr. Hamer a ajuns la următoarea concluzie: Un eveniment fizic poate crea un şoc conflictual biologic care se va manifesta în transformări vizibile ale creierului, şi poate conduce la schimbări măsurabile ale parametrilor sistemului nervos, care la rândul lor pot produce creşterea unor tumori canceroase, ulceraţii, necroze şi perturbări funcţionale în organe specifice fiecărui tip de conflict biologic.

După 20 de ani de cercetare şi terapie a peste 31.000 de pacienţi, dr. Hamer a stabilit că un conflict-şoc biologic generează o fază de îmbolnăvire: rece, canceroasă sau necrotică, iar dacă conflictul este rezolvat, se trece la o fază de vindecare: caldă prin care procesele canceroase sau necrotice sînt inversate pentru a se autorepara ţesuturile afectate în faza de îmbolnăvire şi a restabili starea de sănătate optimă.

Hărţuirile doctorul Hamer au culminat în 1986, când o instanţă i-a interzis să mai practice medicina. În ciuda faptului că descoperirile sale ştiinţifice nu au fost niciodată contrazise, doctorul Hamer a pierdut la 51 de ani dreptul de a practica medicina, pentru că a refuzat să renunţe la cercetările sale despre originea cancerului şi a refuzat să se conformeze principiilor medicinii clasice. Fără licenţă medicală, doctorul Hamer s-a bazat pe un alt medic pentru a obţine tomografii computerizate fara substanta de contrast şi date despre pacienţii săi. În 1987 acesta analizase deja peste 10.000 de cazuri şi astfel avea baza practică pentru a-şi susţine descoperirile. Între timp, presa şi sistemul medical nu s-au dat în lături de la nimic pentru a-l ataca şi a-i minimaliza descoperirile. Tabloidele şi „experţii” medicali l-au catalogat pe Hamer drept şarlatan, vindecător auto-proclamat, lider de cult, şi chiar un criminal nebun care ar fi refuzat bolnavilor săi tratamentul convenţional „salvator”.

În 1997, dr. Hamer a fost arestat şi condamnat la 19 luni de închisoare, pentru că a tratat trei persoane fără a avea licenţă de medic. Când doctorul Hamer a fost arestat, poliţia a cercetat dosarele pacienţilor săi. Unul dintre procurorii care conducea ancheta împotriva sa a recunoscut în timpul procesului că, după cinci ani, din cei 6.500 de pacienţi cu cancer în ultima fază ai dr. Hamer, 6.000 sunt încă în viaţă. În mod ironic, oponentul său a oferit statisticile care dovedesc succesul extraordinar al Noi Medicini Germane. Pentru a vă face o idee, în cazul tratamentelor oferite de medicina convenţională pentru bolnavii cu cancer în ultima fază, rata de supravieţuire este sub 5%.

Până în ziua de azi, Universitatea din Tübingen refuză, în ciuda a două ordine judecătoreşti (din 1986 şi 1994) să testeze munca dr. Hamer. În mod similar, medicina oficială refuză să aprobe aplicarea descoperirilor făcute de dr. Hamer, în ciuda numeroaselor verificări realizate de către medici şi asociaţii profesionale.

În 9 septembrie 2004, dr. Hamer a fost arestat de la domiciliul său din Spania, în urma unei sentinţe date de o instanţă din Franţa, în lipsa acestuia. Acuzaţia era „propagandă realizată împotriva ştiinţei medicale şi instigare în favoarea Noii Medicini, cu scopul practicării sale”. A fost găsit vinovat de „fraudă şi practicarea ilegală a medicinei” şi condamnat la 3 ani de închisoare. După un an şi jumătate petrecut în detenţie într-o închisoare franceză, acesta a fost eliberat în februarie 2006. În martie 2007, dr. Hamer a fost obligat să părăsească Spania.

Acesta trăieşte acum în Norvegia.


Prima lege biologica

Regula de fier a cancerului:
A. Fiecare cancer sau afectiune echivalenta cancerului are drept cauza: sindromul Dirk Hamer (DHS) generat de un soc foarte grav, acut, dramatic si izolat. Trairea acestui confict-soc are loc simultan la 3 niveluri (psihic, creier si organ);
B. Tipul conflictului care a provocat DHS determina localizarea HH (cercuri concentrice vizibile pe tomografia computerizata fara substanta de contrast) in creier si a locului corespunzator intr-un anumit organ in care va apare cancerul sau o afectiune echivalenta cancerului;
C. Continuarea conflictului la nivel psihologic determina evolutia HH in creier si a cancerului sau a afectiunii echivalente cancerului in organul corespunzator locului aparitiei HH.

A 2-a lege biologica

Fiecare afectiune generata de un conflict-soc are o evolutie in 2 faze:
A. Faza de conflict activ (de imbolnavire) in care sistemul nervos autonom simpatic este activat, socul continua cu preocupare continua fata de evenimentul declansator si produce o stare de tensiune si neliniste insotita de pierdere in greutate, apar dificultati la adormire si tulburari ale somnului. Noptile devin lungi, extremitatile sint reci si leziunile sau tumorile aparute continua sa se dezvolte;
B. Faza conflict rezolvat (de autovindecare) in care sistemul nervos autonom parasimpatic si sistemul vagal sunt activate insotite o stare de epuizare si somnolenta si derma + extremitati calde. In aceasta faza procesele aparute pe timpul fazei de imbolnavire sunt reversate: tumorile sunt remise sau capsulate, iar leziunile de tip necroza sau ulcer sunt inlaturate prin regenerarea naturala a tesuturilor afectate de acestea.
La sfârsitul acestei faze de autovindecare, tesuturile si organele afectate sunt refacute complet si deseori devin mult mai rezistente decât au fost inainte de aparitia conflictului– soc, iar persoana are o stare generala mai buna si devine mai inteleapta decât inainte de a se fi imbolnavit

A 3-a lege biologica

Sistemul Ontogenetic al Tumorilor si bolilor echivalente cancerului:
A. Un anumit tip de conflict afecteaza un anumit nivel embrional, care la rândul lui genereaza HH (inele concentrice) intr-o anumita zona a creierului, afectând un anumit organ ce corespunde nivelului embrional cu o formatiune histologica specifica acelui nivel;
B. Conflictele care genereaza HH in zona creierului arhaic (creierul ancestral generat din endoderm si cerebelul generat din mesoderm) prezinta o multiplicare a celulelor in faza de imbolnavire (ca conflict activ) si de distrugere (de catre fungi si micobacterii) sau incapsulare a tumorii in faza de vindecare (pcl post conflict), pe când conflictele care genereaza HH in zona creierului nou (cortex) determina o scadere a numarului de celule (necroze, ulcere) sau diminuare a functiilor pâna la disfunctie completa (numite si boli cancer echivalente) in faza de imbolnavire ca (conflict activ), urmate de multiplicarea celulelor, reconstructia organului (de catre bacterii si virusuri) afectat si restabilirea functionarii normale a acestuia in faza de vindecare (pcl post conflict);
C. Bolile cu cele 2 faze (imbolnavire si vindecare) sunt functii biologice deosebite care ne permit sa depasim si sa ne redresam functional dupa ce am fost confruntati cu probleme biologice neobisnuite sau neasteptate generate de obicei de conflicte psihologice.

A 4-a lege biologica

In faza de autovindecare (pcl post conflict) exista o corespondenta dintre grupurile de organe apartinând uni anumit nivel embrionar si grupurile de microbi apartinând acelui nivel. Microbii nu sunt cei ce provoaca o anumita simptomatologie, ci dimpotriva, ei sunt cei ce participa la autovindecare. Ei sunt comandati de catre creier: la comanda creierului, microbii patogeni devin, prin dezactivare, microbi apatogeni si se retrag intr-o anumita parte a organismului, iar in faza de autovindecare (pcl post conflict) vor fi chemati si reactivati pentru a repara organul afectat.

A 5-a lege biologica

Chintesenta: semnificatia biologica a fiecaruia din programele biologice speciale ale naturii (bolile cu cele 2 faze: imbolnavire – conflict activ si autovindecare – post conflict). Spaniolii au numit noua medicina germana: la medicina sagrada (medicina sacra).
Conform acestei legi boala nu este o eroare fara rost a naturii sau biologiei, ci un program special creat de natura, de-a lungul a milioane de ani de evolutie, pentru a permite organismelor sa depaseasca functionarea standard (de zi cu zi) si sa poata face fata unor situatii de urgenta exceptionale sau neobisnuite. Un exemplu: cancerul osos este faza de vindecare a necrozei osoase care insoteste conflictul de auto-subevaluare. In faza de imbolnavire (pe timpul conflictului de auto sub evaluare) are loc un proces biologic de osteoliza (diminuarea celulelor osoase).
Când conflictul de auto-subevaluare este rezolvat in mintea pacientului, organismul trece in faza de autovindecare (post conflict): apare o anemie care previne distrugerea oaselor slabite pe timpul conflictului, incepe recalcifirea (diagnosticata eronat ca fiind cancer osos), continua anemia, apar durerile osoase si se instaleaza o stare leucemica (toate acestea având ca scop imobilizarea corpului pâna la vindecare completa).
Toate acestea dispar pe cale naturala când structura osoasa este complet refacuta, iar rezistenta osului va fi mai mare decât inainte de a fi inceput faza de imbolnavire. Prin acest dublu mecanism imbolnavire – autovindecare, natura imbunatatit sansa de supravetuire a celui care si-a rezolvat conflictul de auto sub evaluare. Daca persoana nu isi rezolva conflictul de auto-subevaluare, va fi eliminata din grup.

Terapiile viitoare specifice Noii Medicini Germanice:
1. Pacientul va deveni „seful absolut” al tratamentului si procedurilor de autovindecare a bolii sale, el nu va mai fi tratat, ci se va trata singur, iar relatia dintre pacient si medic va fi complet regândita si redefinita;
2. Se vor folosi mult mai putine medicamente;
3. Se vor baza pe intelegerea de catre pacient a cauzei care a provocat conflictul si implicit boala;
4. Pacientul impreuna cu medicul vor gasi impreuna cea mai buna rezolvare a conflictului generator al bolii si vor stabili cea mai buna strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de catre pacient.

Alte terapii alternative de succes:
Adevarul despre cancer

Surse: http://safiisanatos.ro/sanatate-fizica/boli-tratamente-terapii-cure/cele-5-legi-ale-noii-medicini-germanice/#lightbox/0/